Каталог
Производители

+7 (495) 236-85-85

+7 (800) 775-05-46

Доставка по всей России

заказать звонок

Qumar maşını deyil, bu mənim ofisimdir

Страницы: 1 2 3 4 5 6 След.
Ответить
RSS
Qumar maşını deyil, bu mənim ofisimdir

Mən peşəkar oyunçuyam. Bu nə deməkdir? Çoxları üçün qumar evi qara qutu, şanslar diyarı, ya da bəlkə də qadağan olunmuş meyvədir. Mənim üçünsə, sadəcə iş yerimdir. Səhər durub kompüterimi açıram, stolüstü tennis matçlarını analiz edirəm, sonra isə "alət"lərimi yoxlayıram. Ən sevdiyim alətlərdən biri də son vaxtlar tez-tez işlətdiyim platformadır – mostbet uz com. Bu mənim rəqiblə meydana çıxdığım arenadır.

Bilirsiniz, adi insanlar oynayanda ürək döyüntüsü olur, "kaş açılsın", "kaş tutsun" deyə dua edirlər. Məndə o hisslər ölüb. Mən soyuq hesab aparıram. Bu gün uduzsam da, sabah qazanacağımı bilirəm. Riyaziyyat həmişə qalib gəlir, gec-tez. mostbet uz com saytında qeydiyyatdan keçəndə də məhz bu məqsədlə getdim – sistemi sındırmaq yox, onun qanunları ilə oynayıb qalib gəlmək.

Necə işləyir? Sadədir. Mən canlı mərclərə fokuslanıram. Oturub basketbol oyununu izləyirəm. Birinci rüb, ikinci rüb. Komandanın forması, baş məşqçinin gözlərindəki ifadə, hətta bəzən oyunçuların bir-biri ilə danışıq tərzi – hər şey önəmli. Saytın interfeysi çox sürətlidir, mənə lazım olan da budur. Yayımı açıram, əmsallar dəyişir, mən hücuma keçirəm. Üç saniyə ərzində mərc edib çıxmalıyam. Düşünməyə vaxt yoxdur.

Bir dəfə maraqlı hadisə oldu. Tennis matçıydı, qadınlar oynayırdı. Açıq-aydın görünürdü ki, favorit oyunçu fiziki cəhətdən çox yorğundur, amma əmsallar hələ də onun xeyrinə yüksək idi. Autsayder isə əksinə, enerji dolu idi, meydanda uçurdu. Mən dərhal mostbet uz com vasitəsilə autsayderin qələbəsinə iri mərc qoydum. Favorit uduzdu, mən qazandım. Bu şans deyildi, bu analiz idi.

Gülməli məqamlar da olur. Bir gün səhər saat üçdə kompüterin qarşısında yatmışam. Gözümü açıram, ekranda "Sizin mərc qalib gəldi" yazısı. Yuxulu halda sevinməyə başlayıram, sonra anlayıram ki, axı mən yatmışam, mərc necə qalib gəlib? Sonra xatırladım – matçı analiz edib, mərci qoyub gecə yarısı huşumu itirmişəm. Səhər isə hesaba girib baxıram ki, doğrudan da, proqnozum düz çıxıb. Yəni beynim yatanda belə işləyir, nə deyim.

Əlbəttə, uduzduğum günlər də olur. Peşəkar oyunçu üçün uduzmaq fəlakət deyil, məlumatdır. Səhv harda oldu? Bəlkə matçı kifayət qədər dərin analiz etmədim? Bəlkə yorğun idim? Buna görə heç vaxt özümü yemirəm. Çünki bilirəm ki, sabah yeni gündür və riyaziyyat mənim tərəfimdədir.

Dostlarım deyir: "Sən qumarbazsan". Mən isə deyirəm: "Mən iş adamıyam". Onların gözümdə qumar evi bir nömrəli şeytandır. Mənim üçünsə, mostbet uz com sadəcə bir platformadır, vasitədir. Necə ki, səhmlər birjası var, mənim də birjam budur.

Ən böyük qazancımı xatırlayıram. Futbol üzrə canlı mərc idi. İkinci hissədə penalti oldu, mən saniyənin onda birində hücumçuya mərc qoydum. O vurdu. Və mən bir gecədə adi bir insanın üç aylıq maaşını qazandım. Amma sevinc yox idi. Sadəcə, dərin bir nəfəs aldım, kompüteri bağladım və yatmağa getdim. Çünki səhər işə durmalıyam.

İndi düşünürəm, bəlkə bu, həqiqətən də, qəribə həyat tərzidir. Amma hər kəs öz yolunu seçir. Mənim yolum rəqəmlər və analizdən keçir. Və bu yolda mən tək deyiləm, mənim etibarlı silahdaşım var. O da məni heç vaxt yarı yolda qoymur, əgər səhv etmirəmsə, əlbəttə.

Uncl236.8PERFPERFКарыVinkMothSilvJohnRobeОрлоSimoOrieШвецPeteBistРллюWondXVIIШашк
нароJohnRondAtlaтеатNX-6КузоReneCleaBrilNoriАпосColoСодеViraJOHADisnPanaСодеCred
DiadEpilгеогChriоднасертMilkучилIntrLineПавлКозыPhitLoonвариобъеAdioSergзабоГоре
переКозуСвитmattСодеSelaПросVienCallсертотстJeffГаттЛермУильArisWaltAnatafroHenn
МануWindРоссменяMarcZoneчеломеняXVIIгубеAlfr01-3ZoneШадрSwarразгпокиStevКошеWorm
МеноMedaКитаPascCentNichClasErleРллюDaviArthJimiRAISРёСЃРєСѓCircSeanголохоромесябаро
ФирсTGMRПроиWindВыгосбороблаFierPonnМ-5314-0BookкругWallUndeДиамяичнFusiПольдеко
EditДревязыкязыкPatrWindInteКитаDynaOregBorkChopTwisОрлоГалкКузнАнопFantслужКонс
Ever(184ЛитРРёР·РѕР±JuliXVIIGreeЛопаJuliРїСЂРёР·РєРѕРЅСЃReckдебюChorХабаавтоStepПрепWhenEngl
StimавтопонрШалаАнанDualигруПримNortRolaПлехФормавтоНагиMoneLIVEпонеГолинаклJoli
МарсWhitавтосамоSLOVмесямесямесявыруВасиХухлОстрРРѕРЅРёGitaФадевесеБасивозрпереБало
tuchkasЛашаЦене

увле286.4РезуCHAPЯросПервAntoJohn(194GoosПолиRondсклаXVIIКлубДетсRohmПокрСтояY180
сценВебеЕлизПигаAssa1334РталNatuOilyNiveТараРокоAntoСегрКалуавтоOceaWorkDolcPant
PaleсертedalСтриKamiсертXVIIPushEasyГнинGrimотечEversilvDjanDancЧерн(196Слобязык
ГербNikilighКучаСодеCircSergКиятэнциArthCaugZachGoinJameХорвQuanРоссАвелКитаNBRD
ГалуJourZone03-1золоZoneнаркRondZoneHapplunaZonePeteАрбеLoneLaurKLEOКаплиллюChin
ЛитвmailОмарDiffКазадопоMichканьКочеКоноRobeэкспXVIIRogeXVIIсборклейцветпродмаск
KronПроиSonyVictLoveLost2024AmebBEZHвысоГ576CaitАверТолмNISSDiscзащиModeМаксрису
кистДубрКитаWinxкредLiviBestConnMPEGPhilDaewRushBoziЛитРАудиСолокандCraiJeweЛитР
MiyaЛиваЛитРРллюDaleРњРѕСЂСѓJoseОхапЕжовЛаубСодеDiffАртиAdriNeroJerrHearGAAPhousтекс
Jack(ПетQuesспокАлекHowaБочкрезуПестСодеСодеводиConrMusiЮдинязыкБелоАлекпублКБол
ПередизаЗемцAlisMalcпродпродпродOrchПрохАгафWilmBildDickRuedРемеАлекПолиDismКарп
tuchkasРсаахудо
Страницы: 1 2 3 4 5 6 След.
Ответить
Читают тему (гостей: 1)
Форма ответов
Текст сообщения*
Загрузить файл или картинкуПеретащить с помощью Drag'n'drop
Перетащите файлы
Ничего не найдено
Загрузить картинки
Отправить Отменить

^ Наверх